(0)

Els jardins secrets

e-book


Un llibre sobre creixement personal que parla de la cerca d'un espai vital propi. Moltes crisis de parella vénen de la falta d'aquest espai. Tothom necessita el seu "jardí secret" emocional i creatiu. Un lloc on créixer com a persones, on refugiar-se per crear, on reinventar-se. Aquest jardí secret és ideal per tenir cura del benestar d'un mateix i per poder, així, tenir estabilitat i qualitat en les relacions interpersonals.

Josep López (Barcelona, 1967) és autor i coach literari. Va estudiar Periodisme i va treballar durant dues dècades en comunicació empresarial. Des de fa uns anys dedica la seva vida a la literatura, tant per ensenyar el món editorial i els seus secrets a autors novells com per escriure llibres de creixement personal. Ha escrit llibres com El valor del samurai o Buen Karma.

Georges Escribano és psicòleg i psicoterapeuta. Va estudiar Psicologia i es va especialitzar en Anàlisis Transaccional. Dedica el seu temps a ensenyar a la Universitat Sigmund Freud i a l'escola d'Anàlisis Transaccional de l'île de France, a París. Ha escrit diversos llibres de psicologia i d'autoajuda, alguns d'autoria compartida com El benefici (amb Àlex Rovira) o Els jardins secrets (amb Josep López).