(3)

Troba la teva persona vitamina: A la família, a la parella, als amics, a la feina

e-book


De l'autora del best-seller Com fer que et passin coses bones, amb més de 200.000 exemplars venuts.

Per què hi ha persones que ens fan patir tant i en canvi altres ens generen confiança instintivament? Per què hi ha gent que té tendència a establir relacions complicades i doloroses?

Quina és la bioquímica de l'amor? Com podem encertar a l'hora de triar parella? Estimem tal com ens van estimar?

Estem dissenyats per viure en família i en societat, relacionar-nos i estimar-nos. La nostra felicitat dependrà en gran mesura de la capacitat que tinguem de mantenir bones relacions amb aquells que ens envolten. Molts, avui dia, arrosseguem ferides emocio - nals que ens impedeixen connectar de manera sana amb el nostre entorn. Troba la teva persona vitamina t'ajudarà a comprendre el vincle amb els teus pares, els teus fills, la teva parella, els teus amics i els teus companys de feina alhora que entens la teva història emocional. Perquè quan un es comprèn, se sent alleujat.

La doctora Marian Rojas Estapé t'acosta a l'aferrament, a la infància i a l'amor des d'un punt de vista científic, psicològic i humà, i et parla d'una hormona fonamental, l'oxitocina.

Un llibre que t'impulsa a trobar persones vitamina, aquelles que treuen el millor de tu, t'inspiren, et donen suport i amb això fan millorar el teu sistema immune.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.



4.3

3 valoraciones

Marina

17/8/2022

Per reflexionar. Dona ganes de compartir i estimar. Et fa feliç i fort. Et dona energia.